Frisörer

Roger Persson - Creative Director

Roger äger Cybtekk. Han utbildade sig till frisör i slutet på åttiotalet, och åkte några år senare till London för att prova lyckan. Han stannade där i några år, utvecklades något enormt som frisör och fick bland annat ett fotojobb med Agent Provocateur på meritlistan. År 2001 kom han hem och öppnade the Tube, salongen som lade grunden till vad Cybtekk är idag. Roger älskar utmaningar och han är aldrig gladare än när han får vara delaktig i att någon gör en riktigt stor frisyr- och färgmässig förändring. Roger har ett flertal nomineringar till den prestigefyllda tävlingen Årets frisör, och har dessutom tävlat med sina frisyrer i den internationella tävlingen Alternative Hair Awards som äger rum i London.


Emma Falkensjö - Senior Top Stylist

Emma jobbade på the Tube med Roger, och de öppnade upp Cybtekk tillsammans. Hon jobbade här under salongens tre första år, innan hon tog en paus för att jobba med utbildning och seminarier tillsammans med internationella frisörer och utbilda sig till make up-artist. Nu är hon tillbaka hos oss! Vid sidan av frisörarbetet jobbar hon med kostym, hår och smink inom film.


Carolin Wiklund - Senior Top Stylist

Carolin kommer från Boden, men har under sina många år i Göteborg arbetat på ett flertal bra salonger innan hon hittade sin väg till oss. Idag är hon ansvarig för handledning och utbildning av våra trainées här på Cybtekk.

 

Carolina Heedman - Senior Top Stylist

Carolina är utbildad inom Toni&Guy och har arbetat såväl i Göteborg som i London. Idag går den mesta av hennes tid till att utbilda nya frisörer som frisörlärare på ett av Göteborgs frisörgymnasium. Men en dag i veckan hittar ni henne hos oss!

 

Vladimir Eroshenko - Top Stylist

Vladimir hittade sin väg till oss från Moskva och är utbildad inom ett flertal stora namn såsom Toni&Guy och Vidal Sassoon.

 

Beatrice Oskarsson

Beatrice är ett ansikte som många känner igen då hon redan varit hos oss en längre tid som praktikant under gymnasiet. Nu är hon klar med studierna och gör sin färdigutbildning hos oss.

Felicia Fröjd Weise - Trainée

Felicia kom till oss från Borås, via trollhättan, och gör precis som Beatrice sin färdigutbildning.