CYBTEKK HAIR STUDIO

Cybtekk hair studio är en riktigt bra frisörsalong i Göteborg. Vi är mycket stolta över att ha en bred och varierande kundkrets som söker sig till oss inte bara för att vi är duktiga på det mesta, utan också för att vi har stylister i olika prisklasser, med klippningar från 250 kr och uppåt. De flesta kan hitta en prisklass som passar deras plånbok!

Cybtekk har sina rötter i en källare på Ingenjörsgatan, på undergroundsalongen the Tube. Där gjorde grundaren Roger punk-, synth- och goth-frillor på löpande band, tills ryktet om den duktiga frisören spred sig även i andra kretsar. Salongen stängde igen -07 och öppnade samma år portarna på Lilla Bergsgatan under nytt namn. Sedan dess har både teamet och planerna blivit större och större, men grundidén är densamma: alla frisörer på Cybtekk ska besitta den kunskap, yrkesskicklighet, kreativitet och känsla som krävs för att de ska kunna ge alla sina kunder en unik upplevelse och ett fantastiskt resultat, oavsett vad kunden ifråga är ute efter.

Vi Vårdar arvet från the Tube och är bland mycket annat specialiserade på alternativa och avancerade färger och frisyrer. Den som vill ha blonda slingor eller en klassisk page ska dock inte låta sig avskräckas, vi är faktiskt bra på allt.